RESPONS

RESPONS FRA KURSISTER


Respons fra kursister.

Udpluk fra spørgeskema

Selvudviklingskursus 1a og2a:


Rikke: Mine forventninger til kurserne er i høj grad blevet indfriet, især gennem den coachende og tilbundsgående tilgang. Meget brugbare værktøjer og opfølgende dialog, udfordringerne er blevet meget konkretiseret. 

Jeg har fået en større tro på og styrke til at leve mine drømme ud i livet. Det har været gode værktjer, sparring/coaching og et godt materiale.


Nadja: Jeg er blevet mere klar på hvad mine blokeringer er og på hvad der vil gøre mig lykkelig. Jeg er blevet videreudviklet med større bevidsthed omkring mig selv. Det har været virkelig godt at vi ikke har været så mange, så vi rigtig kunne komme i dybden og den ærlige dialog har været vigtig. 


Kursus 1-4 selvudvikling, healing m.m.


Merete: Mine ønsker og mål for dette forløb er blevet mere end indfriet, jeg har fået en personlig udvikling som er langt større end mine forventninger. Det mest brugbare har været at finde ro i min sjæl, at møde min guide og få afklaret indre ro, få udviklet mine spirituelle evner og ikke være bange for at bruge dem. Det har højnet mig meget og jeg har fået mod på mere. Det har været godt at teori er blevet til praktik. Det spirituelle skal fortsætte fremover og være en del af mit liv.

Det har været stort


Vinnie: Jeg har fået struktur og grundig viden indenfor det undrviste, jeg har fået indfriet alle mine ønsker og mål ud over mine forventninger. Det har været godt, grundigt og brugbart. Det hele har været godt (incl maden hi hi) Vi har nået vidt omkring, har snuset til meget og prøvet meget, godt blandet med øvelser.

Jeg er meget taknemmelig for at have mødt dig og følge dine kurser.


Emma: Mit mål var at komme i kontakt med den spirituelle verden,

udvikle mig og opdage om jeg mugligvis havde evner som kunne bruges.

Jeg har oplevet en åbning og anerkendelse.

jeg ved nu mere og er af den grund ikke så forskrækket i forhold til den åndelige

verden. Det har været trygt, sjovt og lærerigt.

Jeg tager alt som en gave, for mig har det været super godt.


Merete: Helt utroligt givende kursus, jeg kan bruge det hele, jeg er blevet udviklet mere end jeg troede muligt og har fået selvtillid til at bruge det på andre. Det hele har været godt, jeg har fået en kæmpe viden, den praktiske del har været grænseoverskridende men virkelig lærerig.

SÅ GODT. Det har været fantastisk, Helle du er en skat.


Karina: Jeg har lært om forskellige alternative ting. mit mål var og få skabt kontakt til guider og univers, jeg har ikke helt fået hul igennem men jeg er på vej derhen.Healing var aldrig noget jeg havde beskæftiget mig med før, det endte med at blive det jeg var bedst til, det har givet selvtillid.

Vi har været et super homogent hold, og har haft tryghed i hinanden til at lære i fællesskab. Det har været godt at lære noget man ikke trode man kunne.

 

Per: Mine forventninger er i den grad blevet indfriet og jeg er blevet bevidst om hvordan jeg bruger mine evner. Atmosfæren har været god og alt det mystiske er blevet belyst på en forståelig måde.

Katja: Mine forventninger er blevet indfriet og jeg har højnet mig selv og tror nu meget mere på mig selv. Samværet og healingen har været godt.


Claus: Jeg er blevet mine Clairvoyante evner bevidst via div. øvelser, kurserne har viderudviklet mig og jeg er blevet meget mere bevidst om mig selv og mine egne evner.

Alt har været godt på kurserne og mine forventninger er, at jeg kommer til at bruge det jeg har lært dagligt fremover.


Suzana: Mine forventninger til kurserne er til fulde blevet indfriet, da jeg har fået mere indsigt og er blevet bekræftet i egne evner.

Kurserne har givet mig styrke til at være her og når tid er, skal min styrke bruges til at styrke andre.

Det hele har været godt.


Susanne: Mine mål stod ikke helt klart for mig da vi startede, men jeg ønskede inderligt at komme igang med et spirituelt forløb.

Mine ønsker er i den grad blevet indfriet, jeg oplever at jeg har rykket mig helt vildt i denne periode. Jeg healer og har fået en ny vission for mit liv.

Det mest brugbare er, at jeg kan heale og har fået stor tro på det jeg skal / er igang med. Det er et nyt kapitel i mit liv og jeg har fået mod og tro på min fremtid.

Det har været rigtig godt og jeg forventer helt klart at healing er min fremtidige karriere.


Charlotte: Mine mål for at få indblik i den spirituelle verden er blevet indfriet på mange måder. Det væsentligeste er, at jeg kan slappe af, tro på mig selv, kan fjerne negativ energi og har fået indblik i mit indre jeg.

Kurserne har givet mig indblik, indsigt og selvtillid. Forventningerne for fremtiden er, at komme tættere på min indre kilde - mit indre lys.

Stemningen, optimismen og afslappetheden har været rigtig god på kurserne.


Christina: Mine mål/ønsker er blevet indfriet på den måde, at jeg føler jeg har taget mange skridt videre og tør tro på hvad jeg mærker.

Alt på kursus 1-4 har været brugbart og væsentligt.

Det har været et skønt forløb, rent luksus at vi kun var 4 elever. Dejligt med plads til snak og deling af oplevelser og følelser undervejs. Materialet har været super flot præsenteret og nemt at over-skue.


Jeanne: Mine ønsker for dette kursus forløb er absolut blevet indfriet, jeg har fået svar på mange spørgsmål og dermed større viden/indsigt.

Det har været rigtig godt med din gode og levende måde at forkla-re på og god forplejning. Jeg synes det har været rigtig godt.

 

Charlotte: Mine mål for at få indblik i den spirituelle verden er blevet indfriet på mange måder. Det væsentligeste er, at jeg kan slappe af, tro på mig selv, kan fjerne negativ energi og har fået indblik i mit indre jeg.

Kurserne har givet mig indblik, indsigt og selvtillid. Forventninger-ne for fremtiden er, at komme tættere på min indre kilde -mit indre lys.

Stemningen, optimismen og afslappetheden har været rigtig god på kurserne.


Christina: Mine mål/ønsker er blevet indfriet på den måde, at jeg føler jeg har taget mange skridt videre og tør tro på hvad jeg mær-ker.

Alt på kursus 1-4 har været brugbart og væsentligt.

Det har været et skønt forløb, rent luksus at vi kun var 4 elever. Dejligt med plads til snak og deling af oplevelser og følelser undervejs. Materialet har været super flot præsenteret og nemt at over-skue.


Jeanne: Mine ønsker for dette kursus forløb er absolut blevet indfriet, jeg har fået svar på mange spørgsmål og dermed større viden/indsigt.

Det har været rigtig godt med din gode og levende måde at forkla-re på og god forplejning. Jeg synes det har været rigtig godt.


Ulla: Jeg har fået udvidet min horisont utrolig meget både indadtil, opadtil, i fortiden, nutiden og fremtiden. Det har givet mig nye perspektiver på mit liv og relationer til andre mennesker, nye reaktioner, mere ro, mere kærlighed og medfølelse for mig selv og andre.

Det har været godt at blive præsenteret for mange forskellige emner og metoder.

Din måde at være på er både kærlig, varm og fuld af integritet. En meget positiv og tryg stemning, søde mennesker og dejlig mad.

 

Stine: Jeg ville gerne have stillet min nysgerrighed og det er jo slet ikke så svært og avanceret, når man tænker over det. Dette kursus forløb har virkelig videreudviklet mig og jeg er begyndt at tro mere på mig selv. Jeg er også blevet bedre til at mærke efter om jeg synes situationen er god eller dårlig for mig.

Når jeg har øvet mig nok til at turde, så forventer jeg at kunne tjene penge på det  Forplejningen er god og det er rart med nogle mapper at kigge tilbage i.

God og tryg stemning, man føler sig hørt og der er god tid.


Merete: Jeg synes at jeg har fået mange brugbare redskaber, jeg er ihvertfald ikke "bleg" for at kalde mig alternativ behandler. Det har været meget vigtigt at blive i stand til at åbne og lukke for evnerne og pragtfuldt at møde mine guider. kurserne har gjort at jeg har fået stor indsigt og bekræftet en masse som jeg før var tvivlende overfor. Det har været en vidunderlig gruppe mennesker, emnerne har været relevante og brugbare og Helles mad super.

Jeg vil med bankende hjerte, rank og med oprejst pande behandle folk, jeg glæder mig!


Tanja: Jeg er blevet bevidst om hvor meget kraft og betydning universet har, jeg har lært at man skal være mere åben end evaluerende, slå hjernen fra !

Det har været en god kombination imellem teori og praktiske øvelser. Alt har været spændene og tiden er fløjet afsted. Helle er en fantastisk underviser, coach og vært. Jeg vil fortsætte med at heale, helbrede og lindre andre mennesker.


Dave: Super godt ! Jeg har fundet svar på "meaning of life" mit liv ! Det vil tage flere A4 sider at forklare hele dette forløb. Jeg tror på at Gud, guider og universet er skabende og at universets krafter er uendeligt stort, ingenting er umuligt, livet er en gave, elsker det..

Rækkefølgen har været perfekt, jeg har brug for at reflekterer over forløbet, det har været super godt.


Udpluk fra spørgeskema kursus 5 rensning for ånder:


Merete: Spændene indsigt, jeg har lært at kende forskel på de forskellige energier og at man ikke skal frygte det ukendte. Jeg er sikker på at jeg kan bruge det fremover...Jeg føler at jeg er kommet et skridt videre både i forståelse, sjæl og krop. Det har været godt at teori og praksis er gået op i en højere enhed, det har været nemt at gå til og jeg har ikke følt mig utryg eller bange.


Tanja: Jeg har lært hvor meget sjæle og andre energier kan påvirke et familieliv. Jeg vil i fremtiden være merer åben for fremmede påvirkning, når jeg møder folk med problemer. Jeg er blevet meget klogere på den kæmpe indvirkning afdøde kan have på andre mennesker.

Der har været en god fordeling mellem teoridag og praksisdag.


Udpluk fra spørgeskema kursus 6 selvudvikling, bliv din egen livscoach:


Tanja: Mine mål for fremtiden er klare nu, vi har talt os frem til hvordan mine mål er, når de er meget konkre-te.

Jeg har fået endnu mere fokus på havordan jeg skal formulere mine mål.

Nu er målene nedskrevet og jeg er blevet coachet grundigt omkring hvordan jeg når derhen.

Mine mål er blevet meget klare for mig.


Merete: Jeg havde brug for at få be- eller afkræftet om jeg er på rette vej og jeg har via kurset fået sat ord på noget deffust. Jeg har fået et overblik, men mangler den reflektion som naturligt vil komme i kølvandet.

Jeg er blevet bevidst om, hvordan tanker kan påvirke en og i fremtiden vil jeg ændre mine reaktions- og tan-kemønstre.

Det har været rigtig godt, at der blev taget udgangspunkt i noget konkret.


Udpluk fra spørgeskema kursus 7 livene imellem livene:


Katja: Mine forventninger blev indfriet og jeg kom selv i kontakt med afdøde og nulevende sjæle. Jeg har sluppet angsten for døden og kan nu hjælpe andre. Det var var godt på kurset var vores girn, den gode mad, forståelse og sammenhold.. Hypnosen, jamen hele dagen var bare fantastisk.


Merete: Tusinde tak for et fantastisk kursus, det bedste jeg hidtil har prøvet. Vi blev hypnotiseret og oplevede at være til stede i livet mellem livene. Jeg oplevede kontakt til min afdøde far og oplevede en fantastisk ro og kærlighed på dette sted. Fik også kontakt til sjæle fra min omgangskreds og oplevede at få afklaret ting med de personer, rørende og stærkt. Det har givet mig en tro på mig selv og at jeg kan disse ting som jeg har lært hos Helle. Det gode var at vi var få kursister og derved aktive og kunne bruge Helle hele tiden. Jeg var meget træt efter kurset men også hel høj bagefter og i flere dage. Et fantastisk kursus, helt overvældende.


Christina: Jeg fik kontakt med afdød hvilket var en stærk og berigende oplevelse, intensiteten er god når vi er få kursister. Mine forventninger er til fremtiden er at jeg vil kunne åbne op, føle og mærke ligesom Helle. Det er altid godt at være sammen med Helle


Kristina: Jeg blev inspireret sammen med mennesker der tør tænke over livet og døden på en alternativ måde.

Jeg er klar til at konfrontere verden med at jeg taler med de døde..

Øvelserne super, dejlig frokost og kage..


Dave: Kurset har viderudviklet mig på mange punkter som er blevet livsnødvendigt, jeg nu kunne trække på min fars kræfter og kærlighed.


Merete : Kurset har i den grad udvidet min horisont, livet er slet ikke så kompliceret... tværtimod.

Det hele har været godt, kan ikke fremhæve noget frem for andet.


Tanja: Fantastisk med rejser til sjælegrupper gennem hypnose... virkelig selvudviklende.

God kombination af teori og praksis.


Udpluk fra spørgeskema kursus 10 Lær at ligge Tarot kort:


Katja: Det gav et rigtig godt overblik, så jeg nu nemt kan bruge kortene.


Merete: Super værktøj, som Helle har gjort nemt og overskueligt.


Merete : Mine forventninger til dette kursus var høje og jeg har i den grad fået indfriet dem.

Kurset er spændene og enkelt opbygget, så man ren faktisk kan gå hjem og bruge det i praksis.

Tak for endnu et fedt kursus Helle, jeg føler mig endnu engang godt "klædt på" til at boldre mig i den spirituelle verden.


Christina: Et fantastisk spændene kursus for mig som allerede har spirituel indsigt.

Tarotkort giver et dejligt og hurtigt indblik i fortid, nutid og fremtid.

Kurset hos Helle er en god gennemgang af kort og matriale som giver et overblik over måder at ligge kortene.

Det er en rigtig god ide selv at anskaffe sig sine egne kort.

Jeg kan varmt anbefale dette kursus til andre interesserede.


Tanja: Spændene kursus med ny indsigt i Tarot kort og de mange anvendelses muligheder.

Kan bruges som seperat behandling, men i høj grad også som suplement til andre behandlinger af klienter.

Meget lærerigt kursus i et spændende værktøj.


Udpluk fra spørgeskema kursus 11 Meridianer, punkter og ryghealing:


Tanja og Merete: Herligt kursus,  meget fagstof, meget brugbart og rigtig godt redskab, endnu en effektiv behandlings mulighed.

God mad, kage, slik og hyggeligt selvskab.


    Flere af mine kursister er efterfølgende blevet

   Alternativebehandlere eksempelvis:


    Susanne Andersen fra Rørvig  www.livop.dk